کلوچه کاشان

دسته بندی ها :
کلوچه کاشان


کلوچه کاشان شیرینی منحصر بفردی است که از سه نسل پیش در کاشان تهیه می شود. این کلوچه بی مغز را با آرد سبوس دار تهیه می کنند و آرد آنرا در آسیابهای آبی آماده می کنند . کلوچه سنتی کاشان ماندگاری بالا داره و خیلی هم مقوی می باشد . برای تهیه این کلوچه، آرد کلوچه وشکر که قبلا با آب مخلوط شده رو با روغن حیوانی یا گیاهی مخلوط کرده در دستگاه همزن میریزند تا خمیر بشود و مغز پسته روی آن می ریزند و قالب می زنند و روی آنرا تزیین می کنند و در کوره ۱۵۰تا ۲۰ دقیقه حرارت میدند.این کلوچه همراه با پشمک خورده می شود و آداب خاصی هم دارد که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست .


از کجا بخریم؟

شیرینی سازی نبات ریز:

شعبه 1:کاشان – بازار بزرگ

شعبه 2:کاشان -خ باب الحوائج

 

فروشگاه اینترنتی آقاجو:

مطالب مرتبط

نظرات شما

X