نان نازک قزوین

دسته بندی ها :
نان نازک قزوین

نان نازک در بین مردم قزوین طرفداران زیادی دارد. نان نازک بسیار ترد است و راحت خورده می شود. اگر بخواهم در مورد مواد اولیه و نحوه ی درست شدنش توضیح دهم، همانند دیگر شیرینی ها با آرد، تخم مرغ و خمیر مایه، خمیری درست می کنند و سپس بصورت نازک آن را پهن می کنند، بر روی آن مغز پسته، بادام یا گردو می پاشند بعد از این خمیر را رول می کنند و با وسیله ای مخصوص بصورت شیار دار تیکه های مساوی برش می دهند و بعد از آن در فر می گذارند. شیرینی نازک قزوین با توجه به مغزهایی که داخل آن ریخته می شود به شیرینی نازک پسته ای، نازک گردوئی و نازک بادامی تقسیم میشود و شما با توجه به علاقه ی خود آن را انتخاب کنید.


از کجا بخریم؟

شیرینی سنتی رضا:

آدرس: قزوین ،چهارراه نادری، خیابان عبید زاکانی، روبروی کانون

 

فروشگاه اینترنتی آقاجو:

مطالب مرتبط

نظرات شما

X