روش دم کردن چای ایرانی

دسته بندی ها :
روش دم کردن چای ایرانی

روش دم کردن چای ایرانی به ترتیب زیر توصیه شده است:

  1. قوری را با آب جوش تمیز و گرم نمایید.
  2. برای تهیه هر فنجان چای یک قاشق چای خوری چای خشک در قوری ریخته و سپس آب در حال جوش را روی آن بریزید.
  3. قوری را 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا چای دم بکشد.
    • بهتر است قوری را با پارچه دم کنی بپوشانید.
    • بهتر است جهت جلوگیری از جوشیدن چای، 2 نوبت چای را داخل فنجان ریخته و مجددا به قوری بر گردانید.

 

برچسب ها :

مطالب مرتبط

نظرات شما

X