باقلوا قزوین

دسته بندی ها :
باقلوا قزوین


باقلوا قزوین با باقلوای شهرهایی چون یزد، تبریز و شیراز رقابت میکند و بدلیل تنوع در طعم و طرز تهیه جذاب تر است. باقلوا انتخابی خوبی برای سوغاتی است و می تواند نظر همگان را به خود جلب کند. مواد اصلی در تهیه باقلوا آرد، تخم مرغ، بادام، پسته، شکر و شیر است. باقلوایی که بصورت ساده مانند باقلوا شیراز یا یزد درست میشود همان باقلوا لوزی است. باقلوا شهر قزوین با توجه به شکل ظاهری و تفاوت های کوچک در مراحل تهیه نامگذاری شده اند که به موارد زیر می توان اشاره کرد: باقلوا پیچ، گل رز، پرچم

باقلوا پیچ:
از نظر مواد پایه با لوزی یکی است اما از نظر شکل ظاهری متفاوت می باشد برای شکل دادن به این نوع باقلوا خمیره را بصورت دایره ای شکل می دهند و مواد را در مرکز آن میگذارند سپس اطراف آن را جمع کرده و پیچ میدهند.

 

باقلوا پرچمی:
باقلوا پرچمی، سه رنگ هم گفته میشود. برای تهیه آن خمیر را پهن کرده و با لایه ای از پودر بادام زعفرانی روی خمیر را می پوشانند سپس باتوجه به سلیقه لایه های دیگری اضافه میکنیم بطور مثال در باقلوای سه رنگ، لایه دوم را پودر بادام سفید می ریزند و لایه آخر پودر پسته است. پس از اتمام آن را بصورت لوزی برش می زنند. این باقلوا ظاهر زیبا و وسوسه برانگیزی دارد.

 

باقلوا گل رز:
این نوع باقلوا از نظر شکل ظاهری شبیه به گل رز است.


از کجا بخریم؟

شیرینی سنتی رضا:

آدرس: قزوین ،چهارراه نادری، خیابان عبید زاکانی، روبروی کانون

 

فروشگاه اینترنتی آقاجو:

مطالب مرتبط

نظرات شما

X