آلو بخارا نیشابور یکی از انواع خشکبار است. آلو بخارا از خشک کردن آلو یا گوجه سبز به دست میآید. برای تهیهٔ آن نخست آلو قطره طلا در آب کمی جوشانده میشود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و در آفتاب خشک میشود.
مهمترین و عمدهترین مرکز تهیه و تأمینکننده آلوی جهان ” شهرخرو “مشهور به “شهر بامهای طلایی” و “پایتخت آلو ایران” میباشد.
روستایی در شهر نیشابور وجود دارد، که از نظر بافت تاریخی می توان آن را ماسوله خراسان نامید. در این روستا می توانید معماری ایران در صد سال گذشته را مشاهده نمایید. نام این روستای سرسبز خرو است، جاذبه های گردشگری جذابی در این روستا وجود دارد و همچنین به دلیل وجود تعداد زیادی از درختان آلو در این شهر به آن پایتخت آلوی ایران هم گفته می شود.
از کجا بخریم؟
فروشگاه اینترنتی آقاجو: